Visszér, vagy az eltávolítás MŰTÉT, kezelés & költség

Mi okozza a visszerek?

A feladat az erek, hogy a közlekedés vért a szív. A szív, a gastrocnemius izmok működik a gravitáció ellen. Belül vénák Füleket, amelyek megakadályozzák, hogy a visszaáramló vér. A csökkenés a rugalmasság, a falak, az erek, a lezárás, a vénák lehet, hogy nem működik megfelelően. A felgyülemlett vért, így bővül a vénás fal teszi, visszerek. A mozgás hiánya, a hormonális hatások, különösen a nők, például terhesség alatt, illetve veleszületett genetikai hajlam is befolyásolja a Megjelenés a visszerek.

Hogyan előzzük meg a visszerek?

A rendszeres edzés, mint a séta Vagy a Kerékpározás, állóképességi sportok, mint például az Úszás megakadályozhatja, hogy a visszér. Általában, bármilyen mozgás kedvező lehet a megelőző. Kerülje a hosszan tartó Állva, Ülve, fekve lábát még egyszer, úgy, hogy a vér nem tud égni. Ezen kívül, a körkörös mozgás a Láb, különösen a hosszú ideig Ül, serkentik a vérkeringést. Ezen kívül csere zuhany javíthatja a vérkeringést, pumpáló ereje a véna falak.

Lehetséges, hogy távolítsa el a visszér?

Igen, lehetséges, hogy távolítsa el a visszér. A kezelés attól függ, hogy a diploma a kellemetlen érzés. Enyhe vagy közepesen súlyos tünetek súlyossága gyakran lehet kezelni a kompressziós harisnyák, kompressziós Pólya. Visszér, azonban megmaradnak, csak a fájdalom megkönnyebbült.

Eltávolítás a visszerek állnak rendelkezésre a különböző módszereket. Először is, lehet, hogy visszerek üregek. Ez nem egy gyors folyamat, az úgynevezett Sclerotinia. Másodszor, lézeres kezelés segítségével lehet eltávolítani a visszér. Az is lehetséges a műtéti beavatkozás, mint a Sztriptíz. Ebben az esetben visszér, hogy a hibás alkatrészt a véna ki a szonda. Aztán arról beszél, visszerek. Ez a működési módszer különösen hatékony, kizárólag az erősen megnagyobbodott vénákon. Kombinálva is több megközelítés, hogy a terápia.

Tudom, hogy MŰTÉTTEL kell eltávolítani a visszér?

Mi a Kezelés figyelembe venni, attól függ, hogy a diploma a visszerek. Részletes, pontos diagnózis mutatják, hogy konzervatív vagy műtéti kezelés szükséges. Egy személyes beszélgetés egy speciális orvos megbeszéljük a lehetőségeket a terápia.

Általános szabály, hogy a kezelés, visszér, az ambuláns eljárás a gyakorlatban lehetséges, helyi érzéstelenítésben, illetve altatásban. Nem mindig szükséges a műtét.

Mik a mellékhatások eltávolítása után a visszér?

Mint minden sebészeti beavatkozás, visszerek eltávolítása, vannak közös kockázatok. Ezek közé tartozik a kábítószer-Intolerancia, a trombózis kialakulását, vagy sebfertőzés. Általános szabály, hogy lehet törölni a jó előkészítés, fertőtlenítés, sterilitás, illetve műtét utáni gondozás. Rajtad harisnya, fogadó protivogololodnych eszközök, terápiás mozgás, például, a kezelés után a vénák csökkenti a trombózis kockázatát.

Vannak Alternatívák, hogy a visszér?

Igen, van. Távolítsa el a felszíni, mind a vékony, visszerek (visszér), vagy a lézeres kezelés. Mindkét módszer ugyanúgy működnek. Segítségével a lézersugár vagy hab Folyékony Bécs zárt formában, néhány évvel ezelőtt, majd bomlik le a szervezetben.

A visszértágulat kezelése lézerrel nem igényel kórházi tartózkodás vagy Általános érzéstelenítés. Még a betegek, akiknek már volt különböző műtétekre, hegesedés, a térd, a torok vagy a lágyék, lehet, hogy a járóbeteg beavatkozás a lézer. Még egy erős túlsúly nem akadály.

A visszértágulat kezelése lézerrel, hoz néhány előnye a beteg számára, akik üregek, visszerek, jobb, mint a műtét. Az egyik ülésen a vénák lehet zárni a lézer, illetve biztonságosabb, mint üregek. A páciens, a következő nap, a beavatkozás után a munka, illetve szállítjuk ki a következő négy héttel a műtét után. Rajta kompressziós Kötés, valamint figyelembe gyulladáscsökkentő gyógyszerek segíteni a gyógyulási folyamatot.

Mi a visszerek?

Cserébe modern módszerek a lézeres kezelés lehet tenni, visszerek üregek. A bomlás, különösen sikeres a kevésbé súlyos betegségek

 nem alkalmas nagy visszér. Azokat el kell távolítani keresztül a műtét.

Annak megelőzése érdekében, hogy a felszíni, mind a vékony, visszér, különleges, folyékony, vagy megfelelő hab fecskendeznek a beteg véna. Ez általában akkor fordul elő, keresztül a belső része a Bokáját. Permetezni folyadék károsíthatja a belső vénás fal, így kialakult kötés a kötőszövet. Visszerek alakult jelentősen vissza. Annak érdekében, hogy serkenti a vér áramlását a fennmaradó vénákban, különösen azután, hogy a lejtőn a visszerek, ez nagyon fontos a rendszeres mozgás. Emellett a posztoperatív tömörítés, – ellátás, a gyógyszerek egy része a kezelést.

Mennyi lézeres kezeléssel lehet eltávolítani a visszerek?

A költségek visszerek eltávolítása által a lézeres kezelés körül kezdődik 900€, mint a szabály, az árkategóriában, akár 2000€. Sőt, a felmerült költségek függ a mennyisége, mind anyagi költségeit, – kezelés, – az előre megadott konzultációs beszélgetés a doktor.

A kezelés költségeit a visszerek jött az egészségbiztosítási Alap?

A magán-egészségbiztosítók lehet beszerezni a költségek a visszér kezelés. Ha a költségek a terápia fizet az egészségbiztosítási Alap, minden esetben tisztázni kell. A döntés elsősorban attól függ, hogy a kezelés orvosi vagy kozmetikai indíték. Ezért a kezelés előtt javasolt, hogy konzultáljon az egészségügyi Alap.